Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

S-BATH - Λεκάνες τουαλέτας

Το μπάνιο στις μέρες μας αποτέλει ένα από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, με πολλές επιλογές όσον αφορά τις τεχνικές επιλογές και τη διακόσμηση του. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να καλύψουμε όλα τα τεχνικά σημεία, πριν καταλήξουμε σε κάποια επιλογή. Η γνώμη ενός ειδικού είναι πάντα χρήσιμη σε κάθε μας επιλογή.
Οι λεκάνες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά είδη υγιεινής στο χώρο μας, καθώς, μαζί με τη μπανιερα, αποτελεί σημείο εκκίνησης του σχεδιασμού ενός μπάνιου. Επίσης, σημαντική είναι η προσφορά της στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο μπάνιο μας.
Σε περίπτωση που έχουμε επιλέξει εντοιχισμένο καζανάκι, θα χρειαστούμε μία κρεμαστή λεκάνη, όπου σημαντικό ρόλο έχει ο σχεδιασμός και η προβολή της από τον τοίχο ανάλογα με το τον ωφέλιμο χώρο.
Εάν ο τοίχος δεν αντέχει πολύ βάρος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εντοιχισμένο καζανάκι για λεκάνη δαπέδου και να ξεχωρίσουμε μία αντίστοιχη επιλογή.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιλέξουμε μία λεκάνη με καζανάκι (Χ/Π), όπου θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα κατασκευής, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, καθώς και τις προδιαγραφές από το καζανάκι.
 

Τι να προσέξετε !!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τοίχου σας. Επίσης μεγάλη προσοχή στα σημεία στήριξης της λεκάνης, δηλαδή της οπές με τις οποίες στηρίζεται στο καζανάκι. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εντοιχισμένων καζανακίων ταιριάζει με τις περισσότερες κρεμαστές λεκάνες. Ωστόσο, καλό είναι να επιβεβαιώσετε πριν την τελική σας επιλογή.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Για να βάλω εντοιχισμένο καζανάκι, είναι απαραίτητο να βάλω και κρεμαστή λεκάνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αγαπητέ κύριε/α,

    Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.
    Σε συνέχεια του ερωτήματος σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντοιχισμένο καζανάκι στο μπάνιο σας είτε με κρεμαστή είτε με λεκάνη δαπέδου, η οποία στηρίζεται στο πάτωμα και ακουμπάει απευθείας στον τοίχο, όπου γίνεται και η σύνδεση με το εντοιχιζόμενο καζανάκι.
    Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση, S-BATH.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή