Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Μπανιέρες ακρυλικές - Οδηγίες τοποθέτησης (με περιεμτρική στήριξη)

Στην S-BATH.gr πιστεύουμε ότι μία ολοκληρωμένη πρόταση για το μπάνιο, πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση σχετικά με την τεχνική καθοδήγηση, ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα όλων των απαραίτητων εργασιών και βημάτων, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.     


Μπανιέρες ακρυλικές - Οδηγίες τοποθέτησης
(με περιμετρική βάση στήριξης)

ΒΗΜΑ 1
Εφαρμόζουμε την μπανιέρα στο σημείο τοποθέτησης, την αλφαδιάζουμε και συνδέουμε τη βαλβίδα υπερχείλισης και αποχέτευσης (προαιρετικά για μεγαλύτερη σταθερότητα της μπανιέρας μπορούμε να βιδώσουμε τα πλαστικά πόδια στο δάπεδο).


ΒΗΜΑ 2
Στις περιπτώσεις που η μπανιέρα συνοδεύεται από ποδιά, το ύψος της μπανιέρας έχει ρυθμιστεί βάσει του ύψους της ποδιάς και μένει μόνο να εφαρμόσουμε την ποδιά στις ειδικές υποδοχές, βιδώνοντας την πάνω στις γωνίες της περιμετρικής βάσης.

Προσοχή!
Στις περιπτώσεις που η μπανιερά δεν συνοδεύεται από ποδιά, το επιθυμητό ύψος επιτυγχάνεται ρυθμίζοντας τα πόδια της περιμετρικής βάσης.


Τι πρέπει να προσέξουμε:

α) Σε κάθε περίπτωση ανάμεσα στη μπανιέρα και στο δάπεδο θα πρέπει να τοποθετείται τσιμεντοκανίαμα ή αφρός πολυουρεθάνης (εάν χρησιμοποιήσουμε αφρό πολυουθεράνης πρέπει η μπανιέρα να είναι γεμάτη με νερό για να μην μετακινηθεί, λόγω της πίεσης που ασκεί αφρός).

β) Στο σημείο ένωσης των πλακιδίων με την μπανιέρα, χρησιμοποιούμε σιλικόνη ή αρμοκάλυπτρο για καλύτερη στεγανότητα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου