Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Μπανιέρες ακρυλικές - Οδηγίες τοποθέτησης (με σετ στήριξης)

Στην S-BATH.gr πιστεύουμε ότι μία ολοκληρωμένη πρόταση για το μπάνιο, πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση σχετικά με την τεχνική καθοδήγηση, ώστε να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα όλων των απαραίτητων εργασιών και βημάτων, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.     


Μπανιέρες ακρυλικές - Οδηγίες τοποθέτησης
(με σετ στήριξης)

ΒΗΜΑ 1
Βιδώνουμε τις δύο ράβδους στήριξης στο κάτω μέρος της μπανιέρας και τοποθετούμε στο ανοίγματα τα πλαστικά πόδια αυξομείωσης ύψους.

  
ΒΗΜΑ 2
Εφαρμόζουμε τον μπανιέρα στο σημείο της τοποθέτησης. Καθορίζουμε το ύψος ως και τον αλφαδιάζουμε ρυθμίζοντας τα πόδια στο κατάλληλο ύψος.

Προσοχή!
Στις περιπτώσεις που η μπανιέρα συνοδεύεται από πόδια, η ρύθμιση ύψους της μπανιέρας γίνεται βάση του ύψους της ποδιάς τοποθετώντας την προσωρινά στη μπανιέρα και ελέγχοντας την εφαρμογή τους.

ΒΗΜΑ 3
Σημειώνουμε το περίγραμμα του κάτω σημείου του χείλους της μπανιέρα στον τοίχο, βάσει του οποίου τοποθετούμε τις γωνίες στήριξης τοίχου.


ΒΗΜΑ 4
Στις περιπτώσεις που ο μπανιέρα συνοδεύεται από ποδιά, την εφαρμόζουμε στις ειδικές υποδοχές, βιδώνοντας την στις γωνίες δεξιά και αριστερά.
Τι πρέπει να προσέξουμε:

α) Σε κάθε περίπτωση ανάμεσα στη μπανιέρα και στο δάπεδο θα πρέπει να τοποθετείται τσιμεντοκανίαμα ή αφρός πολυουρεθάνης (εάν χρησιμοποιήσουμε αφρό πολυουθεράνης πρέπει η μπανιέρα να είναι γεμάτη με νερό για να μην μετακινηθεί, λόγω της πίεσης που ασκεί αφρός).

β) Στο σημείο ένωσης των πλακιδίων με την μπανιέρα, χρησιμοποιούμε σιλικόνη ή αρμοκάλυπτρο για καλύτερη στεγανότητα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου